LC Waregem Ascot: ‘Le Grand Apéro’

LC Waregem Ascot: ‘Le Grand Apéro’

Op vrijdag 22 november 2019 organiseert Lions Club Waregem Ascot voor de allereerste keer een afterwork ‘Le Grand Apéro’.  De voorbije edities van Le Grand Défilé konden rekenen op een talrijke opkomst en grote opbrengst voor de verschillende sociale doelen.

Dit jaar gooien de dames het over een andere boeg.  Vanaf 17 uur heten ze u welkom voor een afterworkdrink op een unieke locatie, de sfeervolle bar van TVH, te zien vanaf de E17.  Ze bieden een uitgebreid assortiment dranken aan. De kleine honger wordt gestild door fingerfood en de grote honger door diverse snacks aan de foodtrucks. En na een drukke werkweek gaan alle remmen los op de beats van DJ Cartouche.

De opbrengst van ‘Le Grand Apéro’ gaat integraal naar Superkrachtig Lekker, een initiatief van vier sterke vrouwen, waaronder Sandra Bekkari. De vzw wil kinderen met kanker of een andere levensbedreigende ziekte gezonde en lekkere voeding aanbieden tijdens hun verblijf in het ziekenhuis en thuis. Lions Club Waregem Ascot wil hen concreet ondersteunen in de publicatie van een eerste kookboek vol superkrachtige recepten voor alle superhelden en hun families. Door ‘Le Grand Apéro’ hopen ze om dit superkrachtige intitiatief mee vleugels te geven. 

Voor wie meer info wil over Superkrachtig Lekker: https://superkrachtiglekker.com/.

Een toegangskaart kost 15 euro en is te verkrijgen via de leden van de club of via info@legrandapero.be.

Twijfel niet en breng collega’s, vrienden en familie mee. Iedereen welkom!


Pin It on Pinterest