LC Oostkamp – Charity Marathon

LC Oostkamp – Charity Marathon

[title size=”1″]LC Oostkamp – Charity Marathon[/title] affiche oostkamp_drukA4_150

Het concept werd verbeterd. Het goede doel blijft vooropstaan!

Vrienden Lions , vrienden Rotariërs, vrienden Kiwanis, vrienden van alle serviceclubs voor het goede doel,

Lions Club Oostkamp start dit jaar op 13 juli 2013 een nieuwe fundraising:  Oostkamp Charity Maratlon, de combinatie van een halve triatlon (voor topsporters) en een team-marathon (verschillende niveaus recreanten) ten voordele van “het goede doel”.

Nieuw hierbij is dat elke serviceclub zonder enige verplichting een eigen goed doel mag aanbrengen dat op een lijst komt waaruit alle deelnemende teams kunnen kiezen aan wie hun bijdrage geschonken zal worden. Zo kunnen de leden en sympathisanten van elke serviceclub in feite voor het eigen goede doel lopen.

Ook de prijzen die de winnende teams behalen, gaan integraal naar hun gekozen goede doelen.

Elke serviceclub wordt vrijblijvend gevraagd om  een ‘peter’ te zoeken, bijv. een bekende uit de culturele sector, een (ex-) sporter, een mediafiguur of een politicus die het gekozen goed doel wil steunen met zijn/haar aanwezigheid of liever nog door mee te lopen in een team.

Het concept van inschrijving en sponsorbijdragen werd recent aangepast. De inschrijving bedraagt nu 50€ per loper. Na inschrijving komt het team op de website in de deelnemerslijst terecht. Op diezelfde site kunnen vrienden en sympathisanten dan via een platform hun bijdrage sponsoren voor het goede doel van hun team, waarbij ook een aanmoedigingsboodschap kan geformuleerd worden. Het platform houdt ook continu de totaliteit van de verzamelde sponsorbijdrages bij per team en voor het totaalproject.

We ambiëren de titel van kleurrijkste vogel onder alle duurloopwedstrijden. We voorzien onder andere stimulerende muziek in de straathelft van het loopparcours, stilte en rust in de boshelft, kleurrijke gepersonaliseerde loopshirts, kunstige afstandsreferenties, een originele finish,… Supporters zullen zich die dag ook goed kunnen amuseren.   De “après” met barbecue en muziek wordt een bourgondisch verbroederingsfeest onder de deelnemers, supporters en de verschillende serviceclubs.  Na deze ambiance kan de vakantie beginnen.

Onze grootste ontgoocheling zou zijn indien de loopteams niet jaar na jaar zouden willen blijven terugkomen!
Meer inlichtingen vindt U op: www.oostkampcharitymarathon.be

Met vriendelijke lionsgroeten,

Roland Watteyne                                                                                             Jo Lantsoght
voorzitter                                                                                                  past governor


Pin It on Pinterest