LC Knokke- Zoute: Fin de saison on the Beach

LC Knokke- Zoute: Fin de saison on the Beach

Lions Knokke-Zoute organiseert op zaterdag 6 september 2014 de vijfde editie van het uniek evenement ‘Fin de Saison on the Beach’, op het strand van Knokke, ter hoogte van Casino – Meerlaan.

Voor deze editie gaan we voor een spetterend avondfeest. Het evenement start om 19u00 met een lekkere apéro, gevolgd door een heerlijk diner, met het accent op lekkers uit de Noordzee. Aansluitend is er een dansfeest tot in de vroege uurtjes. We hebben ook een surprise act voorzien (artiest met internationale faam)

Toegangskaarten kosten 50 € (diner & dance), wie enkel naar de party komt betaalt 20 €. Kaarten verkrijgbaar bij Agimobel (Paul Parmentierlaan 244, 8300 Knokke-Heist) en Ford Garage De Zutter (Natiënlaan 108, 8300 Knokke-Heist) en bij alle leden van Lions Knokke-Zoute (info 0475/69.65.64)

De opbrengst gaat integraal naar onze goede doelen. De laatste jaren werden o.a. volgende doelen gesteund : Veldzicht, De Vuurtoren, Spermalie, Sprinkle, Palliatieve Zorgen, Mama’s voor Kinderen, Spelotheek De Wip, Het Vlot, Het Baken, Pitstop,…


Pin It on Pinterest