DISOC Day

DISOC Day

DISOC

 

Een gouverneur kiest normaliter een sociaal doel dat zij/hij een serieuze boost kan geven. Het geeft de Lions een jaarlijks terugkerend doel om zich ten dienste te stellen. “We Serve”.

Ongetwijfeld herinneren de deelnemers aan de Centennial day nog hoe leuk, opbouwend en maatschappelijk relevant de boomplantactie was. Teambuilding én actie mét de sociale doelen die ook gesmaakt werd door andere mensen.

De LEO’s (Leadership, Experience, Opportunity) organiseren al heel wat jaren hun belangrijkste event: de NASOC de nationale sociale activiteit met hun sociale doelen..

Deze 2 fantastische events blijven in mijn geheugen geprent en zijn mijn inspiratie geworden voor het werk of liever de wens van de gouverneur.

Voor mij zou het immers fantastisch zijn dat op één welbepaalde dag leden van ALLE clubs uit iedere zone van ons district zich gezamenlijk inzetten voor een welbepaald doel. Een doel dat zij zelf in samenspraak binnen de zone  bepalen om ten volle te steunen! Een doel dat kadert in de 5 thema’s van het Lionisme! Met man en macht. Een “hands on activiteit”!  Van eigen initiatief.  Het geld dat de clubs bestemd hadden om te schenken aan het werk van de gouverneur kan nu gebruikt worden voor een event mét de sociale doelen die zij willen steunen.

Dat zou pas District Sociaal zijn.

D I S O C is geboren.

SAVE THE DATE: zondag 31/03/2018

Voor de praktische organisatie van deze unieke dag heb ik Werner Van Oosterwyck bereid gevonden om deze uitzonderlijke actie te helpen in goede banen te leiden! Dank U Werner. Hij heeft contact genomen met alle zonevoorzitters en stelt zich ten dienste ten einde een nieuwe onvergetelijke dag mee te helpen organiseren.

Ik ben ervan overtuigd dat alle Lions van district 112A hiervoor te vinden zullen zijn en dat de dag van de wens van de gouverneur nog lang zal blijven nazinderen in ons geheugen.

Ik reken op jullie!


Pin It on Pinterest