11 novemberconcert – LIONS OOSTENDE

11 novemberconcert – LIONS OOSTENDE

 

Het ensemble ARCO BALENO speelt Una Serenata Notturna in de Sint-Jozefskerk te Oostende (Alfons Pieterslaan) op maandag 11 november 2013 om 17.00 uur. Het concert duurt ongeveer een uur, gevolgd door een uitgebreide receptie.

 

Kaarten zijn te verkrijgen aan 20 EUR

Info bij Xavier DE MAESSCHALCK: mailadres: xdm@notarisoostende.be

[separator top=”40″]

Arco Baleno ensemble brengt verfijnde kamermuziek uit diverse stijlperiodes. Het ensemble bestaat in zijn basisbezetting uit een strijkkwartet met fluit, maar kan flexibel worden uitgebreid en in zijn grootste bezetting uitgroeien tot een klein kamerorkest. Arco Baleno kreeg lovende kritieken voor zijn cd-opnames met muziek van onder meer Vde creatie en opname van nieuw werk van Vlaamse hedendaagse componisten.

Arco Baleno werd voor zijn inzet voor de Vlaamse kamermuziek meermaals gelauwerd met de Pelemansprijs en het kunstenambassadeurschap van de Provincie West-Vlaanderen.
Tournees brachten het ensemble in de USA, Duitsland, Nederland, Slovenië en Frankrijk.

 

Dit ensemble komt voor U naar Oostende en brengt U in een bezetting van 15 muzikanten het Mozartprogramma “Una serenata Notturna” met onder meer de Serenata voor strijkers en pauken, Eine Kleine Nachtmusik en het concerto voor fluit, harp en orkest.

 

Het concert gaat door in de Sint-Jozefskerk in Oostende en dit op maandag 11 november om 17.00 uur. Zoals bij de vorige edities wordt er ook nu weer na het concert een gratis uitgebreid aperitief met hartige broodjes aangeboden aan de aanwezigen. We verwachten U hiervoor in de Astrid zaal naast de kerk. In de Astrid zaal is er tevens kinderanimatie voorzien, zowel tijdens het concert als gedurende de receptie, voor kinderen vanaf  5jaar.


Pin It on Pinterest