LEMC 2016-17, Trompet

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

 1. Op 1 januari 2017 maximum 23 jaar oud zijn.lemc-trompet
 1. Van Belgische nationaliteit of Europees ingezetene zijn en reeds minstens 5 jaar in België verblijven op de uiterste dag van inschrijving of op 10 februari 2017. 
 1. Vóór 10 februari 2017 inschrijven bij de voorzitter van de Nationale Commissie “ Lions European Musical Competition “ met volgende gegevens en documenten:    
 • adres, telefoon, gsm, e-mailadres;
 • curriculum vitae;
 • fotokopie van de identiteitskaart of het paspoort;
 • een recente foto;
 • bewijsstuk van minimum 5 jaar domiciliering in België voor de kandidaten die niet-Belg zijn;
 • titels en componisten van twee werken te kiezen uit de bijgevoegde lijst
 1. De kandidaten mogen geen eerste laureaat zijn van een vorige Lions MD 112 wedstrijd voor hetzelfde instrument.
 1. Tijdens de selectieproef vertolken de kandidaten het verplichte werk en het werk dat zij als hun eerste keuzestuk hebben opgegeven.
 1. De drie kandidaten die weerhouden zijn voor de finale zullen op de finale hun eerste en hun tweede keuzestuk uitvoeren. De eerste gerangschikte is winnaar van het MD 112 Belgium.
 1. De winnaar van het MD 112 Belgium zal op de Europese Lions Wedstrijd het opgelegde werk en twee werken gekozen uit de bijgevoegde lijst vertolken, (die niet noodzakelijk dezelfde zijn als in de nationale wedstrijd)
 1. In functie van het aantal kandidaten behoudt de Nationale Commissie van de Lions European Musical Competition zich het recht voor preselecties te organiseren.
 1. Door zijn deelname legt de winnaar zich de verplichting op deel te nemen aan de Lions European Musical Competition tijdens het Europaforum te Montreux (Zwitserland) van donderdag 28 tot zaterdag 30 september 2017.
 1. 10.De kosten verbonden aan de deelname aan de Europese wedstrijd zijn ten laste van het Multiple District 112 Belgium.
 1. Om het imago van de wedstrijd en om de muziek in het algemeen te promoten zal de eerste laureaat op eenvoudig verzoek van de Nationale Commissie van de Lions European Musical Competition een gratis concert geven.

 

Prijzen

Bij de nationale selectieproef

Eerste prijs                      € 600,00
Tweede prijs                    € 400,00
Derde prijs                      € 200,00

Bij de Europese wedstrijd

Eerste prijs                      €  3.500,00
Tweede prijs                   €  2.000,00
Derde Prijs                      €  1.000,00

Pin It on Pinterest