LEO’s: NASOC

LEO’s: NASOC

Op 8 mei zal onze traditionele NASOC gehouden worden , bedoeling is   om alle Belgische Leo clubs samen te brengen samen  met de kinderen die zij steunen via  hun  sociale werken, het wordt een geweldige dag vol verrassingen en plezier.  Wij zouden zeer gelukkig zijn om u onder onze gasten van deze dag te kunnen rekenen.

Deze ontmoetingsdag, die door de districten C & D wordt georganiseerd, vindt plaats op de prachtige site van de‘Citadelle’ van Namen.

Vanaf 9u30 , zal elke aanwezige de gelegenheid hebben om de site te ontdekken door middel van allerlei ludieke activiteiten ;  zoals het bezoek aan de ondergrondse gangen, een zoektocht of nog een klein ritje met het treintje.

Een uurtje van jullie aanwezigheid of misschien zelfs de hele dag zou ons heel gelukkige maken, getuige zijn van de activiteiten van de Lions-familie.

Om jullie op de  best mogelijke manier te kunnen ontvangen, zouden we graag een bevestiging krijgen van uw aanwezigheid ten laatste tegen 15 april per mail : nasoc@leoclubs.be.

Hopend u te mogen begroeten,

met vriendelijk groeten,

De LEO’s.


Pin It on Pinterest