LC Kortrijk Leie – Kreeftenfestival

LC Kortrijk Leie – Kreeftenfestival

Op woensdag 8 januari 2014 om 19.30 uur organiseert Lions Club Kortrijk Leie voor de 32ste maal haar jaarlijkse Kreeftenfestival.

 

Wij stellen ons tot doel om zo veel mogelijk Lionsleden uit de zone, de aanpalende zones en nog veel verder, op onze eerste statutaire vergadering van 2014 samen te brengen op een culinair hoogstaande activiteit, die meteen ook een grote nieuwjaarsreceptie is. Wij benadrukken dat het dus geen fundraisingactiviteit is.

 

Onze ervaren Commissiedirecteur, Fernand Cloet, heeft alweer een prachtig menu kunnen onderhandelen met het Klokhof, Sint Anna 2 te 8500 Kortrijk, ons vertrouwd clubhuis.

 

Net zoals de vorige jaren zullen wij ook nu weer een Lobster Award toekennen aan de club die het best beantwoordt aan de combinatie “meest aanwezige leden x verste afstand”.

 

Graag ontvingen wij tegen uiterlijk 25 december 2013 jouw inschrijving, individueel of met een gegroepeerde clubinschrijving, en dat via mail aan fernand.cloet@telenet.be.

 

Namens Lions Club Kortrijk Leie, wensen wij jou en je familie en vrienden een aangenaam eindejaar toe. Wij hopen alvast om jou op 8 januari 2014 te mogen verwelkomen.

 

Met vriendelijke Lionsgroeten,

 

 

Charles Bertrand                                                         Fernand Cloet
Voorzitter Lions Club Kortrijk Leie 2013-2014            Commissiedirecteur Kreeftenfestival


Pin It on Pinterest