LC Kortrijk Leie: Kreeftenfestival

LC Kortrijk Leie: Kreeftenfestival

 

 

 

Beste Lionsvriend,

2019 staat bijna voor de deur, dat betekent dat het Kreeftenfestival van onze club er binnenkort weer aankomt.

Op woensdag 9 januari 2019 om 19u30 organiseert onze Lions Club Kortrijk Leie reeds de 37ste editie van dit jaarlijkse festival. 

Deze traditie, die reeds dateert van 1982, is de ideale gelegenheid om bij te praten met leden van diverse Lions clubs. Geen fundraiser, maar een gezellig en informeel event dat Lionsleden bij elkaar brengt. Een gelegenheid om nieuwe Lionsleden te ontmoeten, bekende Lionsvrienden terug te zien en samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.

We verwelkomen jullie graag in ons clubhuis Hostellerie Klokhof, Sint-Anna 2 in Kortrijk (GPS Verruestraat, Marke) voor een culinaire en gezellig avond. Naar goede gewoonte reiken we die avond een Lobster Award uit aan de club die het best scoort in de categorie “Meest aanwezige leden / Verste afstand”.

Graag ontvangen wij uiterlijk op 3 januari 2019 de bevestiging van uw aanwezigheid. Inschrijven kan individueel of gegroepeerd per club naar charles@bertrandcharles.be.

In naam van al onze clubleden wens ik u en uw familie een gezellige en vreugdevolle Kerst, en een spetterend eindejaar toe. We kijken er alvast naar uit om u op 9 januari in Kortrijk te mogen verwelkomen.

Beste groeten, 

Danny Wiels                                                                                 Charles Bertrand
Voorzitter Lions Club Kortrijk Leie 2018-2019                       Organisator Kreeftenfestival


Pin It on Pinterest