LC Kortrijk Leie: Kreeftenfestival

LC Kortrijk Leie: Kreeftenfestival

Beste Lionsvriend,

Op woensdag 10 januari 2018 om 19.30u organiseren wij onze 36ste editie van het Kreeftenfestival.

Het Kreeftenfestival wordt door velen aanzien als de informele, cluboverschrijdende nieuwjaarsreceptie van Lionsleden!

Wij stellen ons tot doel om zoveel mogelijk Lionsleden uit de zone, de aanpalende zones, gewesten en districten samen te brengen op onze eerste statutaire vergadering van het jaar en ze te verwennen met een culinair hoogstandje.

Wij houden eraan te benadrukken dat dit Kreeftenfestival geenszins een fundraising­activiteit is, maar wel een initiatief om zoveel mogelijk Lionsvrienden bijeen te brengen in een gezellige amicale sfeer.

Deze 36ste editie gaat door in ons clubhuis Hostellerie Klokhof, Sint-Anna 2, te Kortrijk, www.klokhof.be (GPS Verruestraat-Marke).

Zoals gebruikelijk wordt tevens een speciale Lobster Award toegekend aan de club die het best beantwoordt aan de combinatie “meest aanwezige leden / grootst aantal kilometers in verplaatsing”.

Graag ontvingen we tegen uiterlijk 3 januari 2018 uw inschrijving.

Inschrijven kan individueel of met een gegroepeerde clubinschrijving. Het contact email adres is charles@bertrandcharles.be.

In naam van de ganse Lions Club Kortrijk Leie wensen wij u en uw familie een zalige en deugddoende Kerstperiode, en een schitterend eindejaar toe.

Wij hopen u alvast  te mogen verwelkomen op 10 januari 2018 om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar!

Met vriendelijke Lionsgroeten,

Luc Vercruysse                                                                                                        Charles Bertrand
Voorzitter Lions Club Kortrijk Leie 2017-2018                                                  Organisator Kreeftenfestival


Pin It on Pinterest