LC Brugge Maritime: 21e Vis- en Schaaldierenfestijn

LC Brugge Maritime: 21e Vis- en Schaaldierenfestijn

Banner Lions 2015Op 22-08-2015 organiseert LC Brugge Maritime de 21ste  vis -en schaaldierenfestijn dat zoals ieder jaar doorgaat op de terreinen van de Vlaamse Visveiling , Noordzeestraat 201 te Zeebrugge .

Wat ooit startte als een BBQ in de tuin van een lid werd een heus havenfeest met een opkomst van +-1200 gasten. Organisatorisch een huzarenstukje daar alles bereid en geserveerd wordt door de leden van LC Brugge Maritime met partners , kinderen en de medewerking van een 100 tal vrijwilligers . Uniek voor een evenement van dit formaat . Om het in maritieme termen te zeggen : “Alle hands aan dek en iedereen steekt een zeiltje bij”.

Naar goede traditie houdt Brugge Maritime het bij een overheerlijk dagvers vismenu voor de democratische prijs van 50 euro en 25 euro voor de kinderen.

Voor deze prijs krijgt u een glas champagne Prévoteau Perrier, in smout gebakken slibtongetjes , heerlijk gegrilde gamba’s en scampi’s ,verse vissoep geserveerd met langoustines en Zeebrugse garnalen . Last but not least nog een heerlijke portie Zeeuwse mosselen. Deze worden ieder jaar met hart en ziel gekookt door de Zeeuwse mosselkokers uit Bruynisse o.l.v. Leon Padmos.

Terwijl de ouders genieten bij het optreden van de coverband Funky D wordt er ook aan de allerkleinsten gedacht . Een professioneel team van animatoren met de nodige volksspelen en speeltuigen verzorgen de kinderanimatie .

Dit festijn wordt ondersteund door heel wat havenbedrijven in Zeebrugge.

Naast de economische realiteit hebben deze bedrijven een hart voor onze sociale werken . LC Brugge Maritime is hen daar zeer dankbaar voor.

Alle opbrengsten van het festijn gaan zoals gebruikelijk naar de sociale werken.

Voor kaarten en inlichtingen :

kaarten@lionsbruggemaritime.be

sponsoring@lionsbruggemaritime.be

Pin It on Pinterest