Special Olympics: 50e verjaardag!

De Belgische Special Olympics gaan door tijdens het Hemelvaartweekend  (10-12 mei) in Moeskroen.

Via onderstaand inschrijvingsformulier kan je je inschrijven om te helpen op bij het gezondheidsprogramma. Naast het opstellen en afbreken van de stands, helpen Lions en Leo’s bij het inschrijven en begeleiden van de atleten met een mentale beperking. Ook het ingeven van de resultaten van de testen en het geven van de nodige logistieke steun horen bij het takenpakket.

Nieuw dit jaar is de  vraag naar gekwalificeerde medewerkers. Ben je oogarts, oorarts of kinesist(e), en wil je in die hoedanigheid meewerken aan het programma, vul dit dan in onderaan het formulier.

Woensdag 9 mei: opbouw van 10.30u tot 17.00u

Donderdag 10 mei: Gezondheidsprogramma van 12.00u tot 19.00u

Vrijdag 11 mei: Gezondheidsprogramma van 9.00u tot 19.00u

Zaterdag 12 mei: Gezondheidsprogramma van 9.00u tot 14.00u

Zaterdag 12 mei: Afbraak van 14.00u tot 17.00u + aansluitend slotceremonie tot 18.00u

Wij hopen zoals elk jaar een grote groep enthousiaste Lions en Leo’s als vrijwilliger te mogen begroeten. Schrijf gerust uw partner en uw kinderen (vanaf 16 jaar) en uw vrienden in. Dit is een uitgelezen kans om te laten zien waar Lions voor staat!

Gelieve bij de inschrijving het formulier volledig in te vullen.

U ontvangt ongeveer een week voor de Spelen alle nuttige inlichtingen via een mail.

Belangrijke opmerking: sommige Lions kregen enkele weken geleden al een mail toegestuurd van Special Olympics om in te schrijven: deze inschrijving isniet voor HAP, het gezondheidsprogramma dat wij Lions doen als ondersteuning van Special Olympics, maar een inschrijving om bij de spelen zelf te helpen (scheidsrechter, begeleider, etc.)

Als u toch al hebt ingeschreven, maar het uw bedoeling was bij HAP te helpen, schrijf dan opnieuw in via onderstaande link en vermeld dat u al bent ingeschreven, wij passen uw inschrijving  aan.

Vul slechts één van de bijgaande formulieren in, of het Excel formulier (voorkeur)of het pdf formulier en het als attachment te zenden naar lions4sohap@gmail.com

Inschrijvingsformulier in pdf    

 

 

Pin It on Pinterest